🎄Nyheter frĂ„n Katia! 🎄

Nyss hemkommet frĂ„n spanska Katia: KALEIDO ett supermjukt ”kakgarn” av 80% akryl, 10% mohair och 10% polyamid. Ett nystan vĂ€ger 150 g och innehĂ„ller 900 meter. Det rĂ€cker till en stor hĂ€rlig sjal. Pris 125:-.

NĂ€sta nyhet Ă€r SOFT LINO, ocksĂ„ detta ett ”kakgarn”, men helt i lin. En hĂ€rlig lyster och lĂ„nga fĂ€rgpartier som gradvis tonar över till nĂ€sta fĂ€rg. Nystanet innehĂ„ller 750 meter vilket rĂ€cker till en sjal eller varför inte till en stor duk?

Sist men inte minst TWINS. Stora maffiga 150 g nystan, 270 meter. Stickor nr 6. Garnet bestĂ„r av 55% ull och 45 % akryl och Ă€r fĂ€rgat i olika bottenfĂ€rger med lite ”vilda” svarta rĂ€nder. Ett nystan kostar 189:-.

 

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *