Nyheter från Svarta Fåret

Nu har det börjat dyka upp lite vårnyheter i butiken! Nytt från Svarta Fåret är Kilimanjaro och Tilda Eco bomull. Kilimanjaro är ett mjukt blandgarn 70% bomull och 30% ull. Det är speciellt framtaget för Svarta Fårets biståndsprojekt i Tanzania och 3:-/nystan går direkt till skol-och hälsoprojektet ”Project Newland”. Garnet har samma masktäthet som t ex Freja och Ulrika, så det finns många mönster att välja bland. Pris 49:-/50 g.

Tilda Eco bomull är nykomlingen i ”Tildafamiljen”. Det är ett rent ekologiskt bomullsgarn till skillnad mot Tilda som är 50% bomull, 50% akryl och Tilda Bamboo som är 50% bomull, 50% bambu. Finns i 15 kulörer på 25 g nystan. Samma masktäthet som de andra Tildagarnerna. Pris 19:-/25 g.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *